Varíme s ohľadom na prírodu

Náš záväzok: CO2 neutrálne stravovanie

V dnešnom svete, keď je ochrana životného prostredia nevyhnutnosťou, sme hrdí na to, že sme sa stali lídrami v oblasti udržateľného stravovania. Po kompletnej rekonštrukcii priestorov našej jedálne, sme sa rozhodli posunúť sa ešte o krok ďalej – stali sme sa CO2 neutrálnou prevádzkou, ktorá myslí ekologicky a šetrne k prírode.

Fotovoltika je náš spôsob varenia

Naša snaha o zníženie ekologického vplyvu nás viedla k využitiu solárnej energie. Na streche našej jedálne sme nainštalovali fotovoltické panely, ktoré nám umožňujú využívať slnečnú energiu na prípravu chutných pokrmov. Táto inovatívna technológia nie len znižuje našu závislosť od konvenčných zdrojov energie, ale aj minimalizuje emisie CO2 spojené s našou prevádzkou.

Rekuperácia na ohrev vody

Naša starostlivosť o životné prostredie sa prejavuje aj vo využívaní tepla, ktoré vyprodukujú naše chladiace zariadenia. S využitím rekuperácie dokážeme čiastočne ohrievať vodu pre umývačky riadu efektívne a ekologicky. Táto metóda umožňuje prenášať teplo z odpadového vzduchu do ohrevu vody, čo nám pomáha minimalizovať spotrebu energie a znížiť našu ekologickú stopu.

Cesta k udržateľnosti: Naša vízia do budúcnosti

Naša snaha o udržateľnosť týmto nekončí. Sme hlboko oddaní tomu, aby sme stále nachádzali nové a inovatívne spôsoby, ako minimalizovať náš vplyv na životné prostredie. Chceme ukázať ukázať, že chutné pokrmy a ohľaduplnosť k prírode idú ruka v ruke.

Každý tanier, ktorý sa u nás podáva, je plný nielen výnimočných chutí, ale aj snahy o ochranu toho, čo nás obklopuje.  Pripojte sa k nám na tejto úžasnej ceste k udržateľnosti a zároveň si vychutnajte lahodné jedlá, ktoré vám ponúkame.