Donáška zamestnaneckých obedov

Rozšírili sme ponuku našich služieb o možnosť donášky obedov priamo na vaše pracovisko. Samozrejme nejde o služby pre jednotlivcov, ale firmy v našom okolí, ktorým chceme uľahčiť dôležitú časť dňa ako je obed.

Už nebudete musieť prechádzať rušnými ulicami, hľadať parkovacie miesto alebo čakať v radoch, aby ste si mohli vychutnať výdatný a chutný obed.

Ako to funguje? Veľmi jednoducho. Stačí nám zavolať na +421 918 341 467 prípadne napísať na kantina@gabriel.sk a dohodnúť sa s nami na spôsobe, čase a množstve. Obedy si vaši zamestnanci budú vyberať z nášho pestrého menu, a my sa postaráme o zvyšok. Jedlo bude starostlivo pripravené, následne ho rýchlo zabalíme a privezieme priamo k vám.

Naša nová služba donášky nie je len o pohodlí, ale aj o tom, že sa môžete tešiť na našu dennú ponuku jedál aj v prostredí svojho pracoviska. Váš pracovný deň bude obohatený o čerstvú a poriadnu stravu.

Tešíme sa, že vás môžeme privítať medzi našimi spokojnými zákazníkmi, ktorí si užívajú náš nový spôsob donášky obedov. Chutné a pohodlne – to je to, čo prinášame priamo k vám!