Novinka v našej ponuke: Box chlebíčkov na objednávku

Zbožňujete chlebíčky? Radi sa necháte hýčkať výbornými pochúťkami? Potom pre vás máme skvelú správu! Naša ponuka sa rozšírila o nový produkt, na ktorý sa budete môcť tešiť kedykoľvek budete mať chuť na niečo chutné a lahodné. Predstavujeme vám Box chlebíčkov na objednávku!

Chlebíčky sú ideálnym jedlom pre každú príležitosť, či už ide o firemné raňajky, malé posedenie s priateľmi alebo piknik v prírode. S naším novým produktom sa nemusíte trápiť prípravou, pretože my sme pre vás pripravili najlepšie chlebíčky, ktoré si môžete objednať, vyzdvihnúť a potom si už len pochutnávať.

Čo môžete očakávať od našich chlebíčkov na objednávku?

Kvalitné suroviny: Čerstvá zelenina, lahodné syry a šťavnaté mäso sú základom našich lahôdok.

Variabilita chutí: Sme presvedčení, že chlebíčky by mali mať bohatú paletu chutí, aby ste si mohli vybrať presne to, čo vám chutí. Naša ponuka zahŕňa tradičné kombinácie aj nové, originálne chute. Máte medzi stravníkmi vegetariánov? Pre nás žiaden problém, pripravíme aj pre nich vhodné alternatívy.

Rýchla a jednoduchá objednávka: Objednanie našich chlebíčkov je rýchle a jednoduché. Stačí prísť osobne alebo nám zavolať na +421918341467 prípadne napísať email na kantina@gabriel.sk, a my vám pripravíme vaše obľúbené chlebíčky na požadovaný čas. Cenník studenej kuchyne v PDF 

Dodanie až k vám: Nemusíte sa starať o prevoz chlebíčkov. My vám ich donesieme priamo k vám domov alebo do práce, a to včas a s úsmevom.

Ideálne pre rôzne príležitosti: Naše chlebíčky sú vhodné pre rôzne príležitosti, či už ide o oslavu, firemný meeting alebo len tak na oddych s priateľmi. Sú ľahko stráviteľné a potešia každého gurmána.